spectrum-logo

Resultaat - klantgericht vastgoedonderhoud met het oog op een optimaal rendement!

We hebben als Bouwgroep Lichtenberg bijna een eeuw ervaring binnen alle aspecten van de bouwwereld. Daardoor weten we bij Onderhoud Service Spectrum (OSS) als geen ander wat gedegen onderhoud betekent. Naast het daadwerkelijke onderhoud hechten wij ook een groot belang aan service en klantencontact, waarbij natuurlijk de wensen van de bewoner altijd centraal staan.

Binnen Onderhoud Service Spectrum richten we ons op dagelijks onderhoud, voeren we woningaanpassingen uit ten behoeve van WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning), groot onderhoud en renovatie en verduurzaming en vernieuwing. Bij Onderhoud Service Spectrum geloven we in resultaatgericht samenwerken als de sleutel tot succes en richten we onze projecten hier steeds meer op in.

Bij OSS werken we enkel met ervaren vakmensen en partners, en investeren we constant in onze training en ontwikkeling. Vanwege onze ervaring, kennis en expertise durven wij wel te stellen dat u bij OSS aan het juiste adres bent voor advies en ondersteuning bij de benodigde werkzaamheden.

Laat u inspireren op onze aparte website

Referenties

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven