lichtenberg-planontwikkeling-logo

Dijkvilla’s: riant en vrijstaand wonen, met bruggetje, overtuin en aanlegplaats

De Krijgsman in Muiden is een nieuw, luxe en waterrijk woongebied, gelegen tussen Amsterdam, het Gooi en Muiden. Midden in de natuur en toch vlakbij alle voorzieningen van de grote stad.

Direct aan het IJmeer worden twintig dijkvilla’s gebouwd, voorzien van een prachtig wijds uitzicht over het water. Stuk voor stuk unieke woningen, met een riante tuin aan de dijk. Maar dat niet alleen, deze dijkvilla’s hebben ook elk een privébrug naar uw eigen overtuin, met een privé aanlegplaats. Verder worden er meerdere vlonders en zwembadbruggetjes geplaatst. Klaar voor een heerlijk buitenleven! Doordat de dijkvilla’s door vijf verschillende architecten zijn ontworpen, heeft iedere woning een eigen specifieke uitstraling.

Wonen aan het water verveelt nooit. In alle seizoenen valt er iets te beleven en tegelijkertijd komt u elke dag tot rust in uw eigen prachtige woning. De villa’s hebben woonoppervlaktes van 246 tot 296 m2, de grootte van de percelen ligt tussen de 869 en 1.564 m2.

De villa’s zijn ontworpen in samenwerking met: Hoogeveen architecten – FARO architecten – Zeinstra Veerbeek Architecten – Abbink X Co architecture – O5b architecten

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven