lichtenberg-planontwikkeling-logo

Nieuwbouw in Austerlitz

In het nieuwbouwplan ‘Austerlitz Noord’ realiseren wij 5 vrijstaande woningen. In samenwerking met KIEN ontwerp zijn deze woningen ontworpen en getekend. De woningen binnen dit project in Austerlitz hebben dezelfde uitstraling als de 18 woningen in Maarsbergen. Voorzien van alle luxe en woonruimte, en duurzaam gebouwd.

Het dorp Austerlitz ligt in een karakteristiek en bosrijk gebied en is ontstaan in 1804 in de Franse tijd.┬áHet architectonische beeldkwaliteit moest daarom dorps en gevarieerd zijn zodat het een samenhangende buurt wordt die bast bij het gebied en ontstaan van Austerlitz. Daarbij moeten de woningen aansluiten bij het ‘huidige’ Auterlitz en geen nieuw dorp worden. De ontworpen woningen van de Lichtenberg Bouwgroep sluiten hier perfect bij aan; traditioneel en klassiek met een moderne tint en allemaal een ontwerp op zichzelf. Hierdoor past het precies bij elkaar en het ‘huidige’ dorp Austerlitz, maar geeft het ook een gevarieerd straatbeeld!

* De afbeeldingen geven een beeld van de woningen, maar zijn niet de originele ontwerpen van de woningen die wij bouwen in Austerlitz.

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven