lichtenberg-planontwikkeling-logo

Wonen op een historische buitenplaats: een thuis voor generaties

Inmiddels zijn we begonnen aan de bouw van negen prachtige landgoed villa’s op de Buitenplaats Oudeweg, tussen Driebergen en Doorn. Middenin De Kaapse Bossen komen deze statige bos- en parkvilla’s helemaal tot hun recht.

De villa’s ‘Heeremastaete’ zijn ontworpen door EVE Architecten. De uitstraling is landelijk stoer, maar wel modern ingericht, van binnen en buiten. De architecten zijn daarbij uitgegaan van het echte thuisgevoel. De villa’s worden dan ook afgestemd op uw eigen smaak en wensen en met uw eigen persoonlijke details afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat elke villa een eigen unieke uitstraling heeft.

Het plan begon met het idee om het historische landhuis te renoveren en daarbij negen landelijke bos- en park villa’s te ontwerpen. Het geheel is omgeven door een park in Engelse stijl, midden in De Kaapse Bossen. Door de uitwerking wel op elkaar af te stemmen, wordt een mooi geheel gecreëerd. Kijk maar eens naar het strakke stucwerk op de gevels, gecombineerd met donker hout, leien pannendak of juist natuurlijk rietgedekt. Het zijn de details die iedere villa hun eigenheid geven binnen de eenheid van het ontwerp.

De omgeving
Wonen midden in de “De Kaapse Bossen” bij Doorn, dat is wonen midden in de natuur. Kent u de uitkijktoren De Kaap? Deze ligt vlakbij en biedt een geweldig uitzicht op de wijde omgeving. Doorn en Driebergen liggen op loop- of fietsafstand. Maar binnen 30 minuten met de auto staat u ook in de oude binnenstad van Utrecht.

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven