lichtenberg-planontwikkeling-logo

Wonen aan de rand van het weiland

Genieten van de gezelligheid van een dorp, maar wel wonen met uitzicht op de weilanden? Dat kan in deze prachtige groene nieuwbouwwijk Maarsweide, aan de rand van Maarsbergen. Hier worden door Bouwbedrijf Lichtenberg 18 prachtige vrijstaande woningen gebouwd.

De 18 woningen zijn op elkaar afgestemd qua ontwerp, maar onderling verdeeld in drie hofjes, met elk een eigen stijl. Kiest u voor landelijk, traditioneel of modern? Wat uw smaak ook is, elke woning is voorzien van alle luxe en woonruimte, en duurzaam gebouwd. Niet alleen de kavels, maar ook de huizen zijn bijzonder ruim opgezet, met maar liefst vijf kamers. Dus genoeg ruimte voor thuiswerken, hobby’s of gewoon een eigen plek voor iedereen.

Maarsbergen ligt midden in het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. De woningen kijken allemaal uit over de groene weilanden, al dan niet met grazende buren in de zomer. Misschien kent u het prachtige bosgebied met kasteel Maarsbergen wel van Heel Holland Bakt? Maar het dorp heeft meer historie, met een prachtige kerk en een geschiedenis van ruim 900 jaar is er genoeg te zien en te beleven. Vanzelfsprekend heeft Maarsbergen de nodige winkels, supermarkten, restaurantjes en een gezellige basisschool op loopafstand van de nieuwe woonwijk. Maar ook Utrecht en Arnhem liggen dichtbij.
Wonen in Maarsweide is genieten van het leven en uw eigen prachtige droomhuis, met rust, reuring en natuur binnen handbereik.

Traditioneel

Modern

Landelijk

Landelijk

Traditioneel

Modern

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven