lichtenberg-planontwikkeling-logo

5 starterswoningen

Een thuiswedstrijd voor Bouwbedrijf Lichtenberg: in de prachtige nieuwbouwwijk het Opbroek in Rijssen hebben we vijf starterswoningen gerealiseerd. In totaal twee hoekwoningen en drie tussenwoningen. Deze ruim opgezette en groene woonwijk ligt midden in het groen van de bossen rondom Rijssen.

Het Opbroek ligt aan de rand van Rijssen, met aan de ene kant groene weilanden en aan de andere kant het prachtige park, kasteel en bos van Landgoed Oosterhof. Ook de Regge slingert dwars door dit mooie natuurgebied. Niet voor niets trekt deze omgeving enorm veel wandelaars en fietsers en is het een gewilde plek voor weekendjes weg en zomervakanties.

Het gezellige centrum van Rijssen, bevindt zich op loop- of fietsafstand. Daar vindt u een diverse winkelstraat met verschillende restaurants en brasserieën, maar ook meerdere basisscholen, speeltuinen en recreatiemogelijkheden. Ook ligt het Opbroek vlakbij de verbinding van de N347 en de oprit naar de A1.

De starterwoningen zijn ruim opgezet, met elk een eigen tuin en voortuin, openslaande tuindeuren om het hele jaar door van de natuur te genieten en de mogelijkheid tot uitbouw. Daarbij is er voldoende parkeergelegenheid. Om de woningen natuurinclusief en duurzaam te maken zijn er in de gevels nestkastjes geplaatst en heeft elke woning zonnepanelen gekregen.

De naam Buitenplaats verwijst, samen met de andere straten Burcht en Gracht, naar het rijke verleden van Rijssen en Landgoed Oosterhof.

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven