lichtenberg-planontwikkeling-logo

Luxe appartementencomplex

Dit project is op alle manieren bijzonder te noemen. Allereerst is het prachtige luxe appartementencomplex een familieproject. Vijf families hebben samen het plan opgevat om een appartementenvilla te laten ontwerpen. En het resultaat mag er zijn! Midden in het groen bieden deze prachtige luxe appartementen alle rust en ruimte die je verwacht bij een villa.

Op de plek waar vroeger 1 villa stond, wonen nu 5 families samen. Er is gekozen voor een combinatie van een rustig getinte natuurbaksteen met verticale houten planken, hetgeen de villa een stoere en robuuste uitstraling geeft. Niet alleen staat de villa midden in het groen, maar ook op de ruime terrassen is gekozen voor veel beplanting. De hoge vensters, aluminium puien en glazen balustrades zorgen voor veel lichtinval en versterken het moderne en ruimtelijke gevoel van de appartementen. De villa is geheel onderkelderd, met voldoende parkeergelegenheid voor alle bewoners. Hierbij is de oprit meegenomen in het ontwerp, zodat deze opgaat in de bosrijke omgeving.

Vanzelfsprekend is deze appartementen villa voorzien van een lift en heerlijk luxe en ruim opgezet. Samen met de interieurontwerper heeft elk appartement een eigen uitstraling en stijl, maar vormen ze toch één opvallend geheel. Ten slotte melden we graag dat deze prachtige luxe villa toch volledig duurzaam is, mede door de zonnepanelen, een sedumdak en de warmtepomp.

Eigen vakmensen - Ruim 85 jaar ervaring - Transparant in kosten - Alle disciplines in huis

Scroll naar boven